Марченко незадоволений ремонтом будинку у Сергіївці, в який влучила російська ракета

В курортному селищі Сергіївка на Одещині ремонтують 9-поверховий будинок, в який влучила російська ракета 1 липня. Тоді від терористичного акту росії загинула 21 людина. Щоб відновити будинок, 31 жовтня обласний бюджет виділив гроші на ремонт, але через півроку підрядник тільки відновив деякі пошкоджені стіни. Таке враження, що роботи почалися десь місяць тому.

На об’єкт приїхав начальник Одеської військової адміністрації Максим Марченко. Після численних скарг мешканців будинку на повільний хід робіт Марченко вирішив сам оглянути темпи ремонту і завив про саботаж чиновників Сергіївської громади.

“З першого дня трагедії, ми спільно з керівництвом Одеської обласної ради визначили конкретні завдання щодо ліквідацію наслідків ракетного обстрілу по Сергіївській громаді. То ж сьогодні я приїхав перевірити хід виконання усіх інших робіт на проведення яких ми теж виділили Субвенцію з обласного бюджету. Кошти отримано ще 31 жовтня! Але те що я побачив – не вкладається ні в які рамки мого розуміння. За увесь період – рівень та об’єм виконаних робіт критично низький, а їх якість мене повністю незадовільняє!

На жодне з моїх запитання, в присутності жителів зруйнованих та пошкоджених квартир, які до речі мені особисто поскаржились на поганий рівень ремонтних робіт і повільний темп їх проведення, голова Сергіївської селищної громади Анатолій Чередніченко так і не зміг дати мені чіткої відповіді на питання – а чому ж панує такий безлад на будівельному майданчику, а на робочих місцях відсутні будівельники та представники підрядної організації, яка власне і має проводити ремонтно-відновлювальні роботи? Та й взагалі чому виконано настільки мізерний об’єм робіт?

Про терміни проведення та завершення робіт – у відповідь незрозуміла маячня. Ну і найголовніше, мене надзвичайно обурює не тільки той факт, що не освоєна субвенція, а й не те з якою бездушністю і байдужістю ставиться до виконання своїх прямих обов’язків голова Сергіївської громади”, – зазначив Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Марченко направив правоохоронні органи до Сергіївської громади для проведення службових перевірок щодо відповідності займаній посаді усіх відповідальних осіб та прийняття відповідних правових рішень щодо них.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56