Маски-шоу влаштували фотосесію та порадували перехожих сценками на ювілей Гуморини (фото)

Сьогодні 1 квітня в Одесі не відзначають щорічну Гуморину, хоч їй виповнилася кругла дата – 50 років. Але кожен одесит пам’ятає, що цей день для нашого міста особливий. Тож у центрі Одеси у Міськсаду сьогодні була позитивна атмосфера для піднесення духу. І найбільшим нагадуванням про Гуморін стала фотосесія акторів театру Маски-шоу.

Клоуни не лише фотографувалися, а й зіграли кілька сценок перед перехожими та із задоволенням фотографувалися з усіма бажаючими, даруючи радість та гарний настрій. Борис Барський зазначив, що попри всі пережиті страждання потрібно радіти кожному дню свого життя.

«Цей ювілей припадає на той час, коли Україна виборює свою свободу і незалежність та дає жорстку відсіч російським оккупантам. Вірю, що наступна Гуморина проходитиме у мирній та щасливій Одесі. А перед цим на нас чекає головне свято – День Победы», – сказавши заступник Одеського міського голови Олег Бриндак.

Також у ротонді Горсада відбувся концерт “З піснею до перемоги” за участю оркестру Національної гвардії, одеських музикантів та виконавців.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56