На Херсонщині окупанти повісили жінку за слова “Скадовськ – це Україна”

Російські окупанти жорстоко вбили 56-річну мешканку Скадовська через її проукраїнські погляди. Про загибель Тетяни Мудренко повідомила її сестра-близнючка Наталія Мудренко.


Відомо, що 7 жовтня Тетяну разом із чоловіком забрали поліцейські-колаборанти. Після цього вона перестала виходити зв’язок. За тиждень Наталія Мудренко отримала з невідомого номера фото тіла сестри у морзі. На її шиї були сліди від удушення. Місцеві жителі повідомляють, що у місті активно шукають партизанів, яких потім вивозять до дитячого табору “Слава”, де жорстоко катують і живим звідти ніхто не повертається.

Тетяна Мудренко від початку окупації виходила на мітинги з українськими прапорами проти російських окупантів. Навіть після того, як у мирних людей російські фашисти покинули гранати, Тетяна продовжувала показувати свою проукраїнську позицію. Її сестра Наталія не витримала залякувань та агресії окупантів та поїхала до Запоріжжя. Повідомляється, що приводом для вбивства українки росіянами могла стати фраза “Скадовськ – це Україна”, яку Тетяна сказала поліцейським-колаборантам під час зупинки на вулиці. Про долю чоловіка вбитої Анатолія Орєхова поки що нічого невідомо.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56