На Одещині 11-річний хлопчик втік з дому вночі та отримав переохолодження

В одному з сіл Білгород-Дністровського району 11-річний хлопчик втік з дому та ночував у закинутій будівлі. Коли поліцейські нарешті знайшли його вранці, то він вже отримав переохолодження. Пошуки тривали майже 11 годин після того, як батьки звернулися до поліції.
 

 
У поліції повідомили, що у родині сталася сварка через уроки під час виконання домашніх завдань. Сім’я, в якій, окрім 11-річного, виховується ще 7-річний хлопчик, раніше у поле зору правоохоронців не потрапляла. З матір’ю та вітчимом дітей поліцейські провели профілактичну бесіду.
 
Відносно жінки склали протокол за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста (850 – 1700 гривень) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
Крім цього ювенальні поліцейські провели бесіду з дитиною, та пояснили, до чого міг призвести його необдуманий вчинок. Йому також пояснили, що від проблем потрібно не втікати, а вирішувати їх,. Батьків просять будувати з дітьми, особливо підліткового віку, довірливі та рівноправні стосунки, в конфліктах стримувати себе та шукати компроміси.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56