На Одещині люди у військовій формі викрали підлітка – ТЦК проводить перевірку

2 квітня у селі Приозерне Ізмаїльського району Одеської області люди у військовій формі викрали місцевого 14-річного підлітка – силою заштовхали його у мікроавтобус та відвезли, повідомляє сайт “Бессарабія-інформ”. Про інцидент стало відомо від начальниці відділу соціального захисту населення Суворівської селищної ради Оксани Терзі.
 

 
Вона повідомила, що хлопцю пригрозили автоматом, а коли він став чинити опір – зв’язали руки пластмасовою стяжкою. Також його кілька разів вдарили прикладом. Через деякий час хлопець повідомив, що йому 14 років і люди у формі висадили його просто посеред шосе. Дитина поверталася додому пішки 5 кілометрів. Після цього інциденту хлопець був дуже пригнічений та наляканий – нічого не їв і майже не спав, розповіла Терезі. Бабуся підлітка, яка є його опікуном, звернулася до прокуратури та до уповноваженого Верховної ради з прав людини.
 
В Одеському ТЦК заявили, що проводиться перевірка щодо цього факту. Поліція відкрила провадження за ч. 1 ст. 146 КК – викрадення людини. Усі обставини ретельно вивчаються.
 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56