На Одещині поліція знайшли дівчину, яка різала свого собаку бритвою до крові

Днями в інтернеті поширилося відео знущань дівчинки-підлітка над своєї собакою. На кадрах дівчина лезом бритви різала тварину до крови, записувала на відео та коментувала ці знущання. Поліція Одеської області розпочала пошуки цієї дівчини. Завдяки діям територіальних підрозділив ГУНП в Одеській області, а також сучасним технологіям зловмисницю знайшли.

Як повідомили в поліції, інцидент відбувся в Подільському районі. Дівчина знущалась над собакою, яку родина підібрала на вулиці та прихистила два роки тому, але відео поширилося тільки зараз. На момент зйомки відео дівчині було 12 років, тому її не можна притягнути до відповідальності.

Неповнолітня виховується у повній родині, яка раніше не потрапляла у поле зору правоохоронців і характеризується за місцем мешкання позитивно. Дівчина підтвердила знущання над собакою і заявила, що бачила такі тортури по інтернету в закритому телеграм-каналі про живодерство і вирішила повторити їх.


 
Мати дівчинки пояснила поліції, що ніколи не помічала за донькою жорстокості. Поліція вилучила собак з родини та передали на обстеження ветеринару, а потім до притулку.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56