На Одещині жінка вбила свою матір з третьої спроби, бо “вона її дратувала”

В місті Подільск Одеської області сталося жахливе вбивство, повідомили у поліції. 38-річна жінка вбила свою матір, при чому намагалася це зробити три рази різними засобами.

Спочатку після вбивства жінка сама прийшла до поліції та повідомила, що її стара 67-річна мати раптово померла. Під час огляду тіла поліцейські запідозрили, що смерть була насильницькою, а сама жінка сильно нервувала. Поліцейські з’ясували, що жінка мешкала зі своєю матір’ю багато років і в родині часто були конфлікти.

Жінка не змогла довго заперечувати і зізналася, що мати її сильно дратувала своєю поведінкою, тому вона вирішила її спочатку отруїти великою кількістю пігулок в їжі. Коли старенька заснула, зловмисниця, аби довести задумане до кінця, почала душила її рушником. Мати, прокинувшись, стала чинити спротив доньці, і та вдарила її декілька разів кочергою по голові.
 

 
Зловмисницю помістили під варту. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі. За попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть 67-річної жінки настала внаслідок черепно-мозкової травми.
 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56