На Євробаченні-2024 переміг небінарний співак з Швейцарії

На Євробаченні-2024 найбільшу кількість балів від суддів та глядачів набрав співак Nemo з Швейцарії, який позиціонує себе, як небінарна особистість. Через це деякі всесвітні ЗМІ почали називати його “вони”. В своїй пісні Nemo пояснює, як він прийшов до такої ідентичності. У Nemo яскравий оперний голос, але його вбрання та зовнішність – рожева спідниця, кофта з червоно-білого поліестеру та довгі нігті на руках занадто популяризують нестандартність.

https://youtu.be/CO_qJf-nW0k
 

На другому місці опинилися рокери з Хорватії Baby Lasagna. І багато хто був дуже засмучений тим, що вони не перемогли. Зараз в популярній музиці дуже не вистачає рок-мотивів – цей жанр поступово поступається хіп-хопу та попу.

https://www.youtube.com/watch?v=YIBjarAiAVc
 

Україна показала високий результат і посіла третє місце серед 25 учасників конкурсу. Alyona Alyona & Jerry Heil знову сподобалися глядачам чуттєвою піснею.

https://www.youtube.com/watch?v=d4N82wPpdg8
 

Якщо прибрати епатаж та спроби вразити глядачів фрік-номерами, серед 25 країн варто відзначити виступи Франції (Slimane) та Німеччини (ISAAK). Обидва співаки мають дуже потужні голоси і не намагаються апелювати до ЛГБТ-тематики або шокувати своїми нарядами, щоб отримати бали. Саме Slimane судді віддали 2-е місце, а глядачі лише 4-е.

https://www.youtube.com/watch?v=kVOHTxFOhak
 

https://www.youtube.com/watch?v=-XyLecY2JyE
 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56