Нічна ракетна атака по Києву: ППО збило 6 “Кінджалів”, 3 балістичні ракети та 9 “Калібрів”

Минулої ночі росія завдала наймасовішого удару по Києву гіперзвуковими ракетами, які раніше не вдавалося збивати. Жителі чули вночі багато вибухів та роботу ППО. Вранці у Командуванні повітряних сил ЗСУ заявили, що збито всі 18 ракет, які російські терористи запускали по мирним містам України. Серед уражених цілей – 6 гіперзвукових аеробалістичних ракет “Кінджал”, 3 балістичні ракети (Іскандер або С-400). На півдні в Миколаївській області збили 9 крилатих ракет “Калібр”, які прямували на Київ.

Крім цього знищено 9 дронів ворога на підступах до Києва. Повідомляється, що рашисти намагалися обійти повітряну оборону столиці і запустили дрони по складному маршруту, намагаючись залетіти до Києва з півдня, але невдало.

Нічна повітряна атака на Київ була винятковою за своєю щільністю – максимальна кількість атакуючих ракет за найкоротший проміжок часу, повідомили в ОВА. Зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах Києва. Сталося декілька пожеж, пошкоджені автомобілі. Скільки людей постраждало наразі інформація уточнюється, але без загиблих.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56