Одеській бізнесмен повідомив про створення фабрики з виробництва дронів

Одеській бізнесмен та засновник благодійного фонду “Хвиля 91” Олександр Яковенко повідомив про створення фабрики з виробництва дронів та антидронових засобів разом з Національною гвардією України. Фабрика випускає близько 1000 тисячі дронів за місяць.

Номенклатура фабрики складається з трьох типів дронів. Дрони-камікадзе (FPV) собівартістю до 200 у.е, які працюють на відстані 6-8 км з корисним навантаження 1 кг. Важкі дрони-бомбардувальники, собівартістю 1000 у.е, з вантажопідйомністю 3 кг. Надлегкі дрони-розвідувальники, які коштують 50 у.е. та допомагають піхоті у міських боях робити квартальну дорозвідку.

Також створені спеціальні курси для військових по керуванню дронами. Олександр повідомив, що у нього є мета зробити у кожному батальйоні групу аеророзвідки та нанесення ударів за допомогою дронів.


 
“В мене ціль, на базі кожного батальйона створювати групи, які будуть займатися аєророзвідкой, корегуванням арти та працювати дронами камікадзе. Друзі-військові, ми вас запрошуємо на курси, щоб ви навчалися працювати з FPV дронами, талановиті отримають необхідне МТЗ для знищення ворога. Друзі-цивільні, долучайтесь до допомоги, нам потрібні інженери, які зможуть збирати та вдосконалювати дрони, нам потрібні пілоти, які хочуть нищити ворога, і звісно ви можете донатити на дрони для підрозділів ваших близьких чи просто на фонд, а ми в свою чергу будемо навчати та передавати їм дрони”, – написав у Фейсбуці Олександр Яковенко.
 

 
Записатися на курси, залишити заявку на дрон або зробити донат можна за цім посиланням: https://mssg.me/wave91ua.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56