Одеська фотографиня Лариса Кавєріна показала найкращі свої роботи

10 травня в бібліотеці ім.Е.Багрицького відома одеська фотографиня Лариса Кавєріна представила свої кращі роботи на виставці «Калейдоскоп миттєвостей під назвою життя». Лариса Кавєріна багато працювала, самовдосконалювалась, брала участь у спільних з колегами фотовиставках, пленерах, фотоконкурсах та отримала багато нагород.

Привітати Ларису Кавєріну прийшло багато гостей. Теплі слова сказали відомі колеги – Сергій Франц (фотограф, очільник Одеського фотоклубу «Фотон-2»), Борис Бухман (фотограф, засновник «Школи практичної фотографії»), Олександр Синельников (фотограф, очільник Одеського фотоклубу «Місто»).

Лариса розповіла, що завдяки батьку, вона почала фотографувати: “Фотографувати мене у дитинстві навчив батько, всі процеси знімання та друку ми опановували разом. А останні 12 років фотографія в моєму житті має особливо важливу роль”.

Знімки Лариси Кавєріної були відзначені дипломами на конкурсах “LifePressFoto”, “Театр у фотооб’єктиві””, «МІНІМАЛІЗМ – АРТФОТО»,”STREET ART PHOTO”, “Кубок Рівного з фото”, “МІСТО У МОРЯ”, Міжнародна виставка «КІНЬ У ФОТОГРАФІЇ» Вільнюс (Литва), “Знімок року”. Лариса Кавєріна є членом Одеського клубу фотографів “Фотон-2” з 2016 р.

«Калейдоскоп миттєвостей під назвою життя» – пропонує замислитися над швидкоплинністю життя і в одночас розширити навколишній та внутрішній світи.

Фото: Олександр Синельников/Фейсбук

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56