Одеситки створили футболки, щоб допомогти військовим Півдня України

Одеситки розробили дизайнерські футболки, завдяки яким збирають кошти на тепловізор для військових ТрО з Півдня України. Допомогти стрілецькій бригаді ТрО з Півдня України та зібрати на тепловізор взялися волонтери благодійного фонду “Старлайф Благодійність”.

Збір відбувається на краудфандинговій платформі Big Idea, де кожен бажаючий може фундувати та отримати винагороду: принти, листівки та футболки з принтами “Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці” або “Моя мантра: вірю в ЗСУ”. Платформа приймає внески в будь якій валюті. Загальна сума збору складає: 59 818 грн.

Це вже друге звернення від військових, на придбання тепловізора, яке прийняли волонтери. Минулого місяця зібрали кошти на пристрій Thermal Night Vision TNS1 та вже відправили військовим на передову.

Фонд “Старлайф Благодійність” допомагає військовим та учасникам бойових дій з 2014 року, від початку російської агресії у Криму та на Донбасі. У лютому 2022 року, за перші два дні війни, було організовано ланцюжок постачань військової амуніції, медикаментів та продуктів, з рук в руки бійцям.

“За кожну витрачену гривню ми надаємо звітність: чеки від постачальників, акти прийоми-передачі від військових, а в наших соцмережах публікуємо фото та відео звіти доставки допомоги до військових” – говорить координаторка одеського філіалу фонду Ганна Митрофанюк.

Кожен пристрій, що покращує роботу бійця, наближає нашу Перемогу. Долучитися до збору коштів, будь якою сумою, може кожен бажаючий на сторінці проекту

Навіть 20 гривень – це вже допомога, тож не буває занадто малих та занадто великих донатів на перемогу України.

Фото надані ініціаторами проєкту

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56