Одеська компанія «Ростдорстрой» впустила балки під час реконструкції моста в Києві

Одеська компанія «Ростдорстрой» виграла тендер на реконструкцію шляхопроводу в складі транспортної розв’язки на перетині вул. Дегтярівської та вул. Олександра Довженка за 920 млн гривень 26 травня 2023 року. 30 вересня монтажники встановлювали нові залізо-бетонні балки довжиною 36 метрів. Під час монтажу сталася позаштатна ситуація – балки почали падати та ламатися.

Як повідомляють очевидці, відбувся ефект доміно – спочатку перша балка втратила рівновагу, штовхнула другу, а сама впала на бік та зламалося під своєю вагою, тому що такі балки не розраховані на будь-яке інше положення крім вертикального. Таким чином друг за другом впали всі 7 балок.

В компанії «Ростдорстрой» вже повідомили, що усунення всіх недоліків буде здійснюватись за рахунок групи компаній RDS. Вартість реконструкції не збільшиться. Роботи на шляхопроводі виконувалися з дотриманням усіх правил техніки безпеки. Під час даної ситуації травмованих та постраждалих немає. Деталі та причини події, що трапилася, встановлюються із залученням експертних фахівців.
 

 
Нагадаємо, що компанія «Ростдорстрой» виграє майже всі дорожні ремонтні тендери в Одесі і ЗМІ пов’язують її з мером Одеси Геннадієм Трухановим.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56