Одеська мерія виділяє 36 млн гривень на допомогу захисникам Харківщини

Сьогодні 22 травня відбулася позачергова сесія Одеської міської ради, на якій підтримали виділення 36 млн гривень військовим підрозділам, які захищають Харківщину. Зараз там точаться важкі бої на новому фронті – ворог намагається захопити Вовчанськ на просунутися до Харкова. Мер Одеси Геннадій Труханов зв’язувався з командувачем оперативно-тактичного угруповання військ «Харків», бригадним генералом Михайлом Драпатим для узгодження потреб військових частин. Під час сесії відбувся відеодзвінок з мером Харкова Ігорем Тереховим. Він подякував одеситам за підтримку харків’ян.

«Я слідкую за подіями в Одесі й чудово розумію, що ви теж потерпаєте від обстрілів, бачу скільки горя й руйнацій принесла рф Одещині. Наразі Харків прийняв понад 10 тисяч осіб, які були вимушені покинути свої домівки через активні бойові дії. І я вдячний вам за відгук на наше звернення тимчасово розмістити у себе евакуйованих з Харківщини», – зазначив мер Харкова.


 
Нагадаємо, що 13 травня одесити, які кожної неділі виходять на мітинг проти витрат на ремонти замість оборони, написали колективний лист до мерії з пропозицією направити бюджет на допомогу ЗСУ. Потім в той же день фракція партії Європейська солідарність направила лист до мера з закликом зібрати позачергову сесію щодо допомоги силам оборони на Харківщині.
 

 
Допомогу отримають 57-й бригада, 92-а бригада, 3-а танкова бригада. За ці гроші військові частини зможуть придбати системи БПЛА, засоби спостереження, ударні безпілотники та системи РЕБ.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56