Одеська опера запрошує на заключний вечір української музики “Червоне та чорне”

16 березня о 18:00 – Одеська Опера запрошує на концерт “ЧЕРВОНЕ ТА ЧОРНЕ”. Ця подія стане заключною у циклі концертів української музики за участі ансамблю “Одеська Камерата”. Проте після нетривалої перерви вечори української музики повернуться до театрального арт-простору з новою ексклюзивною програмою – інакшою, ніж попередня, але не менш цікавою та змістовною. Тож не змарнуйте нагоди почути музику кохання та журби в заключному концерті “Червоне та чорне”.

Цього вечора Одеська Опера звучатиме відомими та близькими серцю мелодіями українських композиторів минулих епох та сучасності. Непересічно та злободенно лунатиме музика, яка була написана американським композитором як присвята Україні в буремні дні війни.

“Червоне та чорне” – це про багатогранність вітчизняної культури, своєрідний мистецький екскурс Україною, в якому ви зможете почути рідні серцю мелодії, відлуння карпатських трембіт, запальні ритми коломийок та енергетику українського Криму. Сподіваємося, програма не залишить байдужим нікого з глядачів

Цього вечора все звучатиме Україною! Чекаємо на вас!

Квитки: https://operahouse.od.ua/events/red-and-black/

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56