Одеські поліцейські знайшли 5 кг марихуани у місцевого жителя

На селищі Котовського поліцейські в ході санкціонованого обшуку в приватному секторі у помешканні 51-річного чоловіка 5 кг марихуани. Під час обшуку правоохоронці вилучили незаконні насадження, а також готове до вживання наркомістке зілля, виготовлене з вирощеного врожаю. Крім того у чоловіка в автомобілі знайшли 0,6 грамів кокаїну. Чоловік пояснив, що заборонені речовини йому були потрібні для власного споживання.
 

 
«Наркомісткість вилучених речовин поліцейські підтвердили за допомогою експертного дослідження. За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, фігуранту повідомили про підозру в правопорушеннях, передбачених ч. 3 ст. 309 та ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України.
 
Йдеться про незаконне придбання, виготовлення та зберігання без мети збуту наркотичного засобу в особливо великих розмірах, а також незаконний посів і вирощування конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин. Максимальне покарання, яке загрожує чоловіку за такі злочини, – до восьми років позбавлення волі», – повідомив слідчий у справі Ігор Целий.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56