Одеський філармонійний оркестр виступить в Берліні

6 вересня 2022 року в рамках Берлінського музичного фестивалю Musikfest Berlin відбудеться виступ Національного одеського філармонійного оркестру під керівництвом головного диригента Хобарта Ерла разом із солісткою-піаністкою Тамарою Стефанович.

У концертній програмі – твори українських композиторів Мирослава Скорика, Миколи Лисенка та Алемдара Караманова, а також Друга симфонія Яна Сібеліуса.

Цей концерт – єдиний гастрольний виступ оркестру в Німеччині, організований у співпраці з Фондом Берлінського філармонійного оркестру та за підтримки уповноваженої Федерального уряду Німеччини з питань культури та ЗМІ.

Він є не лише підтвердженням солідарності німецького народу з українським, але й водночас проявом потужної культурної ідентичності України.

Загалом, у програмі Musikfest Berlin 2022 прозвучать 50 творів близько 40 композиторів та композиторок у 28 концертах. Окрім Берлінських музичних колективів, пролунають виступи запрошених оркестрів та ансамблів із США, Нідерландів, Великобританії, Бельгії, Італії, Грузії, а також із Лейпцига та Франкфурта.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56