Одеський фонд “Корпорація монстрів” оголосив закупку мінометів для фронту

Відомий одеський благодійний фонд “Корпорація монстрів” отримав раніше ліцензію на закупівлю зброї і тепер вперше відбудеться закупка мінометів для ЗСУ на Донеччині за донати. Як повідомила голова фонду Катерина Ножевникова, старт закупки зброї почнеться з 66 мінометів 82 калібру за 28 млн гривень. Як опція для бізнесу та людей для яких 12 тис доларів посильна сума – можна купити іменний міномет. І Він буде нищити ворога з вашим ім’ям на «борту» чи з назвою вашої фірми.

“Звісно їм треба все. Їм потрібні автівки, дрони, тепловізори, пнв, генератори, планшети, рації, старлінки, тактична Медицина.. Цей список нескінченний. Але більш за все їм потрібна ЗБРОЯ і БК. Тому ми з вами буде купувати зброю. Я не радію цьому і не буду писати «нарешті» «ура» «нічого собі» і таке інше, що зазвичай пишуть про великі збори. Бо це жах, що ми маємо це робити. Але це треба робити бо держава, на жаль, не спроможна закрити всі потреби.

І черга велика. І ось такі ініціативи суспільства допоможуть отримати зброю деяким бригадам швидше. А це значить що хтось з ворогів швидше буде знищений. І хтось з наших зможе утримати позиції та відбитися, коли орки лізуть.. вони лізуть тут з усіх щілин. Як миші ті кляті в бліндажах. Думаю ви такого не бачили ніколи в своєму житті”, – написала Ножевникова у Фейсбуці.



 
82-мм міномет призначений для знищення живої сили супротивника і техніки, розташованої в укриттях або окопах. Також він уможливлює руйнування фортифікаційних споруд. Стрільба з міномета здійснюється штатними 82-мм мінометними пострілами з осколковою, димовою, освітлювальною й агітаційною мінами, а також перспективними мінами збільшеного обсягу вибухової речовини. Невелика маса і можливість розбирання міномета на основні частини, дозволяють перевозити його будь-яким видом транспорту, а у разі необхідності, переносити його силами розрахунку.
 
Монстробанка https://send.monobank.ua/jar/7Eyzu11b21
PayPal в $ [email protected]
Приват 4246001003297797

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56