Одеський імерсійний театр шукає майбутніх акторів серед початківців

Одеський «Театр №7» розширює трупу та шукає майбутніх акторів серед початківців. Заснований в Одесі репертуарний імерсійний Театр №7 вже 9 років створює вистави, що розширюють межі традиційного сприйняття театру. Створює нові методики взаємодії з глядачем та ігрові механіки, шукає нові підходи до оповідання та занурення глядачів в історію.

Наразі, Театр №7, знов розширює трупу і шукає однодумців. В тому числі, крім професійних акторів з освітою та “бекграундом”, в трупі театру вітають талановитих аматорів, можливо, навіть без театрального досвіду, але з великим бажанням навчитись професії та реалізувати себе на сцені. Саме для них Театр знов відкриває 4-місячну программу Акторської Студії.

Якщо ви все життя мріяли стати актором, розповідати історії, які змінюють людей та світ навколо — напишіть, будь ласка, режисеру театру (телеграм: d_n_a_t_h_e), можливо, там шукають саме вас.

Про театр:

Театр №7 — авторський театр, який розвиває мистецтво сучасної п’єси та орієнтований на створення нового глядацького досвіду — інтерактивні вистави, вистави з повним залученням та зануренням глядача у події, театральні серії (цикли вистав, які, як серіал, поєднані спільним сюжетом та героями), вистави на незвичних локаціях (просто неба, променади, на закинутому заводі, т.ін.).

Театр №7 випустив 16 імерсійних та інтерактивних вистав, серед яких детектив з наслідками “Пат в 4 кроки”, казка для дорослих “Янголи не їздять на таксі”, трагікомедія “Самогубця”, променад “Одеса, я тебе люблю”, мюзікл “Одеський дворик”, саркастична комедія з зануренням “Сусіди: історії одеської комуналки”, театральний цикл “Місто Снів” (“Я бачу майбутнє”, “Ліки від самотності”, “Я. Ми. Дзеркало”, “Дефектні”, “Тіні. Люди”, “Дайвер”), гра в реальність “Новий Орлеан” та ін.

В трупі театру постійно грає 9 професійних акторів віком від 15 до 55 років.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56