Одеський IT-бізнесмен увійшов до Ради підтримки підприємництва і зустрівся з главою ОП

Артем Бородатюк

Український підприємець з Одеси, засновник групи ІТ-компаній Netpeak Group Артем Бородатюк став одним з семи членів новоствореної Ради підтримки підприємництва. На першій зустрічі з главою Офісу президента Андрієм Єрмаком домовилися сформувати перший шорт-лист найбільших системних проблем, які стосуються широкого кола підприємців. До складу Ради увійшли засновник групи компаній Netpeak Group Артем Бородатюк; співвласник monobank Олег Гороховський; співзасновник «Нової пошти» Вячеслав Климов; засновник Ajax Systems Олександр Конотопський; голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник; співвласник Biopharma Костянтин Єфименко та президент SoftServe Тарас Кицмей.

Артем розповів подробиці, чим буде займатися ця нова Рада. Рада підприємців – не орган влади. Рада – не міністерство, не фракція, не той орган, що здатний вирішити всі економічні проблеми. Для цього у держави є чимало працюючих структур та асоціацій.

Згідно з наказом Президента, Рада буде робити:
1. Системний аналіз ситуації із забезпеченням прав бізнесу і внесення за його підсумками на розгляд Президенту пропозицій «про можливі шляхи та механізми розв’язання проблемних питань»;
2. Розгляд законопроектів з питань підприємництва, напрацювання пропозицій з удосконалення законодавства.
3. Сприяння налагодженню ефективної взаємодії держави з бізнесом і об’єднаннями, що представляють інтереси підприємців.

“У мене є бачення, як змінити економіку країни, не входячи до політики, і, вірю, можливості Ради з питань підтримки підприємництва допоможуть на шляху до виконання місії «перейти з третього світу в перший, не змінюючи географічної локації». Просто тепер я маю значно більше шансів успішно робити те, що робив раніше, але в значно більшому масштабі.

Я беру на себе відповідальність за ті завдання та очікування, що покладені на Раду з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану. Так, я готовий робити все, що від мене залежить, і навіть трохи більше, щоб розвинути економіку країни та перемогти у війні з росією, яка зараз є ворогом будь-якої розвиненої цивілізації”, – написав Бородатюк у Фейсбуці.

Також Артем зазначив, що однією з проблем у владних структурах є політики, які лобіюють вигідні їм законопроєкти. Хоча він особисто знає таких, хто не захоплюється особистими цілями та дійсно багато і сумлінно працюють.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56