Одеський музей Блещунова запрошує дітей на заняття з живопису

Одеський муніципальний музей особистих колекцій імені О.В. Блещунова запрошує дітей та підлітків на творчі заняття з живопису. Цієї осені до ведення занять після тривалої перерви приєдналася старша наукова співробітниця музею, мисткиня Наталія Володимирівна Андрущенко. Вона має досвід викладання живопису дітям у музеї з 2004 року та із задоволенням поділиться знаннями з новими учнями. Проте сама Наталія Володимирівна не вважає це”заняттями” у прямому сенсі слова: “Реально навчають у художньому училищі. Я тільки розвиваю та допомагаю навчитися бачити ті речі, які діти не помічають”.

Слід зауважити, що у минулому році учасниками були виключно групи ВПО, наразі музейники практикують інтегровані групи для кращої комунікації, корисної співпраці, дружнього спілкування. “Зараз такі часи та обставини, тим більш у переселенців, – продовжує Наталія Андрущенко, – що ми прекрасно розуміємо, коли не у всіх учасників виходить відвідувати заняття регулярно. Звичайно, я дуже хочу, аби група була стабільною, але чекаємо і на нових дітей, бо нам є, що їм показати та розповісти”.

Важливо, що приймати участь можуть діти будь-якого віку та навіть без підготовки. “Але, по-перше, дуже важливе щире бажання навчатися, а по-друге, наймолодшим дітям щиро рекомендуємо відвідувати заняття разом із дорослими”, – підкреслює Андрущенко.

Заняття відбуваються регулярно, щосуботи, з 12 до 14 години, у комунікативно-виставковому просторі музею Квартира #6 на Польській, 19. Оплата 50 гривень за учасника. У листопаді діти будуть розвивати творчі здібності у рамках нової музейної виставки “Птахи Супою” Ольги Прокопенко.

До зустрічі у музеї Дім Блещунова!

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56