Одеський нардеп Дмитрук побив людину у Києві

Одеський нардеп від “Слуги народу” та фанат УПЦ МП Артем Дмитрук разом із ще одним нардепом Олександром Куницьким побили сьогодні людину у Києві. На опублікованих кадрах з камери зовнішнього спостереження видно, як нападають на хлопця, валять на землю і б’ють лежачого. У побитті здебільшого брав участь Дмитрук – він давно відомий своєю агресивною поведінкою і це не перший напад на людей у депутатській кар’єрі Дмитрука. Мабуть, він вважає себе недоторканним.

Після скандалу нардепи почали виправдовуватися. Нібито вони шукали співробітників кол-центру. А побитий хлопець займався “провокаціями”. Коли Куницький почав тикати своїм телефоном хлопцю в обличчя, знімаючи на відео, постраждалий вихопив телефон, але впустив, після початку бійки.

Побитому надали допомогу медики. У поліції повідомили, що бійка за участю Дмитрука та Куницького сталася на вул. Казимира Малевича біля однієї з офісних будівель, проводиться перевірка інциденту. У соціальних мережах українці пропонують Дмитрука та Кунніцького відправити на прорив Запорізького фронту, раз у них так багато сил та енергії. Дмитрук і Куницький написали заяву в поліцію про те, що на них напала побита ними людина.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56