Одеський поліцейський загинув в Херсоні від російського снаряда

31 липня старший лейтенант поліції Одеської області Юрій Коваш виконував службове завдання в одному з районів Херсона, коли російські війська вдарили по ньому з артилерії. Юрій отримав смертельне поранення і загинув на вулиці. Юрій Коваш назавжди залишиться вірним поліцейському і громадянському обов’язку сином України.

40-річний Юрій Коваш родом із маленького містечка Балта, що на Одещині. Віддав службі в правоохоронних органах 17 років. Працював у різних підрозділах, зокрема патрульній поліції, батальйоні поліції особливого призначення, кримінальній поліції. Останні декілька років обіймав посаду оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1.

З початком повномасштабного вторгнення російських військ на територію України оперативник у складі зведеного загону ГУНП в Одеській області виконував на деокупованій частині Херсонщини службові завдання, пов’язані з протидією збройній агресії російської федерації й злочинності в умовах воєнного стану, підтриманням правопорядку.

У поліцейського залишилися літні батьки та неповнолітній син. Вічна Слава Героям!

Як повідомили в Херсонській ОВА, за минулу добу противник здійснив 51 обстріл, випустивши 260 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 61 снаряд. Внаслідок обстрілу у Херсоні – сімнадцять поранених та троє загиблих мирних людей.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56