Одеситам зруйнованих “шахедом” квартир дадуть компенсацію – 535 доларів за квадратний метр

В Одеській мерії офіційно повідомили, яка буде компенсація за зруйновані квартири в будинку на проспекті Добровольского, який атакувала росія ударним дроном 2 березня. Згідно Технічного звіту, 18 квартир лівої частини крайньої парадної визнано знищеними. 18 квартир правої частини – пошкодженими. Від цього залежатиме й розмір компенсації за державною програмою єВідновлення. За встановленими державою розрахунками в цьому районі, це 535 доларів за квадратний метр знищеного житла.

Мер Одеси Геннадій Труханов провів зустріч із мешканцями будинку і обговорив подальші дії та поточну ситуацію. Державною академією будівництва та архітектури підготовлено Технічний звіт, який потребує затвердження обласною комісією ТЕБ і НС, а також виконкомом Одеської міськради, який планується провести вже цієї п’ятниці, 15 березня.

Найближчим часом буде проведено демонтаж аварійних конструкцій, а також укріплення стін будинку – мешканці пошкоджених квартир зможуть повернутися в них. Крім того, людям допоможуть подати документи на компенсацію за пошкоджене житло в рамках програми єВідновлення .

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56