Одеситів запрошують на прем’єру першого в Україні імерсійного театрального серіалу

11 червня (в неділю) в Театрі №7 (Олександрівський пр-т, 16) відбудеться прем’єра фантастичної казки “Я бачу майбутнє”, першої з циклу “Міста Снів”.

Ви відчуєте себе не просто глядачем, але свідком події та їх співучастником, на 4 години зануритесь у світ найближчого майбутнього людства. Спілкуючись з 10 професійними акторами на відстані витягнутої руки, ви пройдете 5 поверхами локації, поміж різних декорацій та часів, приймете участь у інтелектуальних іграх та відчуєте свій вплив на події вистави.

Уявіть, вам 14, і звичний світ навколо, зненацька, падає в руїну. Зникає все, до чого ви звикли. Від вас відвертаються друзі та рідні. Залишається лише сон. Яскравий, повторюваний кошмар, що переслідує щоночі. Він віщує жахливе майбутнє, яке лише вам під силу відвернути.

Що ви зробите? Зламаєтесь під тягарем обставин? Чи вчините неможливе, щоб врятувати світ, який не хоче порятунку? Та повстанете один проти всіх на планеті, яка гучно святкує швидку загибель?

“Місто Снів” — перший в Україні театральний серіал. До кінця року, глядачів очікує 8 вистав, поєднаних спільним сюжетом та героями у масштабній науково-фантастичній постановці для камерного театру. Це — амбітний експеримент по створенню нового “всесвіту”, порівняний за масштабами зі всесвітами “Гаррі Поттера”, “Стар Трек” чи “Зоряних Війн”.

За останні 8 років, Театр №7 створив в Одесі 12 імерсійних та інтерактивних вистав, серед яких ігри в реальність “Новий Орлеан” та “Амнезія”, інтерактивна комедія “Самогубця”, імерсійний детектив “Пат в 3 кроки”, променад “Одесо, я тебе люблю”, імерсійна комедія “Сусіди: історії одеської комуналки”, перформанс “Лігво Монстра” (“Місто Снів” на покинутому заводі) та інші. В трупі театру 14 акторів театру та кіно, яких ви не побачите на інших сценах Одеси.

Валентин Базаря (Маркус), Ігор Волосовський (Теодор), Павло Давидов (Теодор у віці 14), Стася Волошина (Мері), Альона Титаренко (Джуніпер), Олександра Лосева (Джоана), Анастасія Нестор (Джоана у віці 19, Дейзі), Вера Корольченко (О. Браун), Олена Концевич (Аміна), Ярослав Трофімов (Роберт). Драматург та режисер: Я. Трофімов

Станьте частиною захопливої та щемливої історії про найближче майбутнє людства. Забронюйте місця на виставу чи дізнайтесь більше з месенджері театру та джаз-клубу m.me/7perron

P.S. Два театральних абонементи на всі вистави з червня по вересень, організатори з радістю подарують військовим, які знаходяться в Одесі на лікуванні/реабілітації.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56