Одеситка заявила, що її душила охорона Малиновської райадміністрації

Одеситка Анна Деревянко у соцмережі Фейсбук розповіла дику історію, яка трапилася з нею на вході до Малиновської райадміністрації. У неї стався конфлікт з трьома охоронцями, які курили біля входу, порушуючи новий закон про заборону куріння. Аня Деревянко зробила їм зауваження на українській мові, чим викликала неадекватну реакцію.

За її словами, замість того, щоб припинити куріння, троє чоловіків почали її ображати. “Сейчас поедешь в СИЗО ко@ченая ПАТРИОТКА УКРАИНЫ…из-за таких украиномовных сейчас война”, – з таким словами у жінки забрали смартфон з рук. А потім почали погрожувати, що вона диверсантка та вела заборонену відеозйомку та викликали поліцію. Чекаючи поліцію, охоронці продовжували курити та пускати дим у лице жінці, не дивлячись на те що вона попередила їх про свою астму. Жінка намагалась викрутись, але один з охоронців схопив її за горло.

Через деякий час приїхала поліція. Копи дружелюбно переговорили з охоронцями, подивились документи жінки, забрали її до авто, а через декілька кварталів висадили.
 


 
Анна Деревянко написала заяву у поліцію по даному факту і чекає на справедливе покарання охоронців. Але щось підказує, що його може не бути, тому що їй відмовили навіть знімати побої – сліди від душіння на шиї.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56