Одесити можуть залишити заявку на реставрацію старовинних дверей у своєму будинку

Проект “Тисяча діверей Одеси” закликає городян активніше брати участь у реставрації таких прекрасних історичних елементів, як старовинні двері.

Одеса — місто, яке обожнюють одесити та приваблює туристів зі всього світу своєю багатою спадщиною та історією. Кожен будинок, кожна вулиця говорять про нашу унікальну культурну спадщину. Але ця спадщина потребує турботи та уваги.

Проект «Тисячі дверей Одеси» має зберегти історичні двері, які є частиною нашої культурної та архітектурної історії. Ми відновлюємо дореволюційні двері, щоб зберегти шматочок нашої унікальної культури та історії.

Ми хотіли б наголосити, що хоча більшу частину суми на реставрацію дверей оплачують меценати з Одеси та всього світу, для нас дуже важливо, щоб і мешканці, й інші меценати брали участь у фінансуванні реставрації дверей, де б вони не знаходилися.

Ми переконані, що культурна спадщина — це спільне надбання, яке потребує уваги та турботи від усіх нас. Тому закликаємо всіх, хто поділяє пристрасть до історії та культури, приєднатися до нас у цій благородній місії відновлення дореволюційних дверей Одеси.

Якщо ви живете в старому будинку з дореволюційними дверима і хочете повернути їй первозданну красу та історичну цінність, залиште заявку на нашому сайті за посиланням https://1000doors.org/request/door

Ми готові розглянути заявку на реставрацію і якщо ваші двері проходять за всіма критеріями міської столярні, ми готові привести її до ладу, повернути первозданну красу та історичну цінність.

Давайте разом зберігатимемо історію нашого міста! Приєднуйтесь до проекту «Тисячі дверей Одеси» та допоможіть зберегти нашу унікальну культурну спадщину!

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56