Одесити обурені діями мерії, яка витратить 106 млн гривень на ремонт суду, а не на оборону

Схоже, що в Одеській мерії досі не зрозуміли, що таке війна і куди треба витрачати гроші, щоб вона закінчилася. Там все ж таки провели скандальний тендер на капітальний ремонт будівлі Київського районного суду за 106 млн гривень. При чому сам суд капітально ремонтували в 2019-2020 роках.

Тобто недоцільність цього ремонту була б навіть у мирні часи, не говорячи вже про війну. Але чиновники своїми діями наполегливо наближають свою ганьбу і штовхають народ до акцій протесту.

Довіри до місцевої влади становиться все менше і менше. Завдяки різним недоречним мільйонним тендерам на всякі ремонти доріг та адміністративні будівлі українці назвали нечесних чиновників “внутрішніми ворогами”, якім плювати на життя тих, хто боронить нашу країну. Фронт потребує все більше евакуаційних автомобілів, дронів, антидронових рушниць і навіть якісних турнікетів. Завдяки цьому можна зберегти життя. Замість ремонту суду за 106 млн гривень можна зберегти життя тисяч українців.
 
Голова Благодійного фонду “Корпорація Монстрів” Катерина Ножевникова заявила, якщо тендер не скасують, то вона буде протестувати: “Офіційно заявляю, що якщо тендер на ремонт цього бісового суду не буде скасовано, я вийду на одиничний пікет на Думську і буду стояти там кожного дня з плакатом. І виходити буду туди кожного дня, навіть якщо мене будуть забирати по вечорах в кутузку”. Одесити підтримали її.
 


   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56