Одесити завтра збираються мітингувати сесію міськради через недоцільний ремонт суду за 106 млн гривень

Завтра 27 вересня о 09:30 під час сесії міської ради відбудеться черговий мітинг одеситів, які незадоволені рішенням мера Одеси витрачати гроші на ремонт суду та доріг замість того, щоб направити ці кошти на ЗСУ. Одеська мерія провела тендери на ремонт Київського районного суду за 106 млн гривень та ремонт доріг за 42 млн гривень в районі Жевахової гори.

Попри масові протести одеситів та постійну небезпеку від війни, мер Одеси наполягає, що ці ремонти важливіше за допомогу місцевому ППО чи бригадам, які звільняють Херсонщину і їм бракує човнів. У свій захист Труханов каже, що у “військових все є і їм нічого не треба”. Одесити розуміють прекрасно, що всі ремонтні тендери мають великі корупційні ризики і звинувачують мера у бажанні заробити на тендерах у такий важкий час для країни. Одесити вимагають скасувати всі існуючі ремонтні тендери та взагалі припинити недоцільні тендери.

Голова благодійного фонду “Корпорація Монстрів” Катерина Ножевникова у Фейсбуці оголосила початок мітингу о 09:30: “Завтра зустрічаємося на каву о 9:30 на Думскій та емоційно допомагаємо депутатам підняти з голосу питання ремонту суду, поіменно проголосувати та показати нарешті місту, що вони не ляльки, яких за ниточки смикають – а гідні громадяни. І що під час війни гроші мають використовуватися тільки на негайні потреби. Суд почекає. З ялинками ж вийшло в вас, шановні депутати. Ось і в інших тендерах треба зібратися з силами”.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56