Окупанти розстріляли сім’ю фермерів на Херсонщині

Російські окупанти розстріляли сім’ю фермерів на Херсонщині в тимчасово окупованому смт Архангельське Високопільської територіальної громади. Про це повідомляє “Центр журналістських розслідувань” з посиланням на свідчення місцевих жителів. Вбивство відбулося 23 серпня в погребі власного будинку. Місцеві жителі знайшли тіло Валентина Павленка з кульовим отвором у голові, а під його тілом лежала вбита дружина Лариса.

“Лариса і Валентин ніколи не виходили з двору у комендантську годину, тож ми особливо не звернули увагу на той гомін 23 серпня увечері. Коли ж вранці 24 серпня ми не побачили їх на своєму подвір’ї, то почали хвилюватися. Зайшли до будинку – ніде їх не було. А коли заглянули до їхнього погребу, то побачили там тіло Валентина”, – розповідають місцеві жителі.

Місцеві жителі почали збирати гроші на поховання але не могли знайти його дружину. Лише після того, як спустились до підвалу, щоб витягнути тіло Валентина, то побачили, що він обнімає накриту ковдрою мертву дружину.

“Мабуть, він прикрив її своїм тілом, коли їх розстрілювали. У чоловіка була прострелена голова”, – розповіли свідки цієї трагедії.

За словами місцевих, подружжя Павленків займалися фермерством і до них щонайменше тричі додому вдиралися російські військові. Їм обом пропонували виїхати на підконтрольну українську територію, але вони не захотіли кидати своє господарство. Сусідам вони казали, що від обстрілів зможуть врятуватися в погребі під своїм будинком.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56