Оперний театр запрошує на останню виставу з репертуару в цьому році

Сьогодні 28 грудня о 16:00 в Оперному театрі парадні сходи перетворяться на глядацькій зал – тут покажуть італійську оперу Дж. Перголезі «Служниця-пані». Одеська опера уславлена своїми витонченими інтер’єрами не менш, аніж розкішною глядацькою залою. Тож дійство комічної опери розвиватиметься саме в театральних інтер’єрах – у бельетажі та на Французьких сходах, оздобленими грайливими фігурами атлантів та муз, вигадливими візерунками і золотавою патиною унікального дзеркала. Легка, яскрава музична комедія 18 сторіччя, вишукана палітра французької сторони театру практично занурить глядачів, які розміщатимуться просто на сходовому прольоті Французьких сходів, у вирій подій.
 

 
Іскрометна комічна опера, що оповідає про перемогу гарненької служниці Серпіни над своїм господарем – доктором Уберто, пережила чимало «серйозних» оперних вистав та вже майже три століття звучить на всіх сценах світу. В Одеській опері – з особливим шармом, органічно поєднуючи традицію із сучасністю.
 
Камерний оркестр, солісти, герої не тільки закохуються, жартують, кокетують, куштують гарячий шоколад, сваряться та маніпулюють, а й врешті-решт капітулюють перед чарами кохання. Тож придбайте квитки, кількість яких досить обмежена, і розділить з нами вишукані моменти італійської історії кохання.
 
Квитки – у касах театру та за посиланням – https://operahouse.od.ua/events/la-serva-padrona/

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56