Оперний театр запрошує на прем’єру «Дон Паскуалє»

Одеська опера презентує весняну прем’єру, яка надихає на життя, надію і любов – культовий «Дон Паскуалє» Гаетано Доніцетті віднайде свою домівку у одеському театральному храмі!
 

 
Одеський національний академічний театр опери та балету покаже цими вихідними італійську комічну оперу – яскраву феєрію за участю провідних солістів, хору та оркестру театру. Масштабні декорації, ексклюзивні костюми, сучасна сценографія, відеоінсталяції та світлові ефекти! Додамо, що дію відомого італійського сюжету автори сміливо і з гумором перенесли у всім відоме місто біля моря. Впевнені, що виточена простота, легкість та чарівливість цієї постановки зроблять її справжньою окрасою репертуарної афіші театру. Глядачів чекають 19, 20 та 28 квітня!
 

 
Дон Паскуалє – неодружений заможний кораблевласник поважного віку, який надумав, нарешті, оженитися. Зранку він нетерпляче очікує на свого лікаря Малатесту, який має повідомити йому ім’я майбутньої нареченої. Нею стала сором’язлива і вродлива сестра Малатести – вихованка монастиря Софронія…
 

 
Квитки за посиланням – https://operahouse.od.ua/events/don-pasquale/

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56