Під Ізюмом у лісі виявили масове поховання солдат ЗСУ та цивільних

Після звільнення міста Ізюм у Харківській області від окупації російськими загарбниками у лісі за містом було виявлено масове поховання. Десятки безіменних могил із деревними хрестами, на яких написано лише кількість загиблих.

Уповноважений зниклим безвісти Олег Котенко підтвердив достовірність жахливої знахідки. За його словами, у місті загинуло понад тисячу мирних жителів від арт-обстрілів та авіабомб російських окупантів. Деякі житлові будинки були зруйновані вщент, та поховали під уламками мешканців.

“В Ізюмі на Харківщині знайдене масове поховання людей. Необхідні процесуальні дії там уже розпочалися. Більше інформації – чіткої, перевіреної – має бути завтра. Завтра ж в Ізюмі будуть журналісти – українські та міжнародні. Ми хочемо, щоб світ знав, що реально відбувається й до чого призвела російська окупація. Буча, Маріуполь, тепер, на жаль, Ізюм… росія всюди залишає по собі смерть. І повинна за це відповідати. Світ повинен притягнути росію до реальної відповідальності за цю війну. Зробимо все для цього”, – розповів Володимир Зеленський
 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56