Сина судді Аблова підозрюють у вбивстві людини під Одесою у новорічну ніч – його оголосили в розшук

Нацполіція оголосила у розшук 27-річного Івана Аблова, який проживає в Одесі, сина судді Окружного адміністративного суду міста Києва Євгенія Аблова. Інформація про це з’явилася на сайті МВС у розділі «Особи, які переховуються від органів влади». Аблова розшукують за підозрою в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу), є ухвала суду на його затримання з метою приводу. Вказано, що Аблов зник 5 січня

За інформацією ЗМІ, вночі 1 січня в курорті Грибівка Одеського району у котеджі елітного готельного комплексу «Золотий Бугаз» під час святкування Нового року між Іваном Абловим та охоронцем готелю Ігорем Гергелем виник конфлікт, який закінчився смертю охоронця. Іван Аблов нібито вдарив його кухонним ножем в серце. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Батько підозрюваного – Євгеній Аблов відомий тим, що у грудні 2013 року зобов’язав “Беркут” розігнати активістів Майдану після чого почалася “Революція Гідності”. У 2017 році визнав законною схему закупівлі так званих «рюкзаків Авакова», після чого син міністра внутрішніх справ уникнув покарання. У 2018-у році поновив на посаді скандальну ректорку медичного університету імені Богомольця Катерину Амосову після того, як ревізори знайшли в університеті низку фінансових порушень на кілька мільйонів гривень. В 2022 році Євген Аблов затягував розглядання позову екс-президента-зрадника Януковича щодо скасування рішення Верховної Ради про позбавлення його звання президента у 2015 році. Таким чином залишалася надія у рашистів після взяття Києва поновити Януковича президентом.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56