П’яний колаборант у Харкові звав “руський мир” просто на вулиці

У Харкові 8 вересня п’яний чоловік на проспекті Ювілейному став голосно бажати приходу “руського миру”. Крім цього, він кричав слова підтримки до окупантів та стверджував, що вони наведуть порядок та принесуть “мир” до України.
 

 
52-річного чоловіка за публічні висловлювання такого змісту затримала поліція. Але він продовжував заперечувати здійснення з боку збройних сил та формувань рф бомбардувань та обстрілів житлових кварталів, вбивства мирних громадян та мешканців міста.
 
З’ясувалося, що з початку вторгнення російських окупантів чоловік не підтримував політику української влади, а навпаки виправдовував агресивні дії російської федерації та окупаційної влади. 15 вересня колаборанту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років, повідомили в поліції.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56