“По-багатому” – на дачі путіна є кімната із золотими стільцями та золотою люстрою

Незалежне видання журналістів-розслідувачів “Проект” опублікувало матеріал про резиденцію російського диктатора путіна на Валдаї, де він періодично мешкає разом зі своєю громадянською дружиною гімнасткою Аліною Кабаєвою.

Видання опублікувало кілька фотографій із резиденції, на яких відображені інтер’єри, виконані на замовлення самого диктатора. Зазначається, що дачу здали 2003 року у сучасному стилі, але путіну не сподобалося і він зажадав усе переробити, щоб “було як у Петербурзі”. Дизайнерам довелося надихатися Ермітажем та іншими інтер’єрами 18 століття.

Що примітно, на дачі є кімната для переговорів, де стоять золоті стільці, а над столом звисає люстра у вигляді листя, виконана з сусального золота. Дорогим гостям пропонують зірвати листочок собі на згадку.

Також у будинку є ще один унікальний експонат розкоші – триповерхова люстра із золота та рубінів.

Це дуже добре показує убогість поглядів про прекрасне російського диктатора путіна. Головне, щоб було “по-багатому”. Крім цього, дивує, що путін, який ненавидить Захід, захотів жити в європейських інтер’єрах. На Московії були популярні землянки та дерев’яні хороми, а не бароко з ренесансом.


 

 

 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56