Побиття жінки в Одесі військовим – в поліції розповіли подробиці

В поліції Одеської області повідомили подробиці які відкривають картину того, що відбувалося перед побиттям жінки, але не виправдовує сам факт насильства. Поліція розпочала провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України за фактом публікації в інтернеті, але сама потерпіла не написала заяву до поліції.

Повідомляється, що 12 травня пізно увечері до поліції подзвонив таксист, який повідомив про напад групи молодих людей – жінки та трьох чоловіків на нього через відмову везти їх. Вони нібито були в алкогольному сп’янінні. Під час конфлікту до водія застосували газовий балончик. Нагадаємо, що дівчина повідомила інформацію навпаки – що таксист на них напав і використав газовий балончик.

Молодих людей доставили до районного відділу поліції, де дівчина поводила себе агресивно – розбила скло на КПП і лаялася. На жінку склали протокол за ст. 173 та 185 КУпАП (дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського), а також протокол про адмінзатримання. На одного чоловіка склали протокол за ч. 3 ст. 178 КУпАП (поява у громадських місцях у п’яному вигляді). Після чого їх відпустили…

Далі події вже відомі тільки зі слів жінки – її знайомого забрали співробітники ТЦК у автобус, а коли вона почала знімати автобус та водія на смартфон – один чоловік у військовій формі підбіг до неї і вдарив милицями. За інформацією від органів здоров’я, їй спричинено закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки. В Одеському ТЦК проводять службову перевірку.

У поліції повідомили, що жінка має судимість за крадіжку. У 2023 році суд визнав її винною за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробувальним строком 1 рік.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56