Поліцейські врятували 7-річну дівчинку з Бахмута, яка півроку мешкає у підвалі з родиною

Спеціальний поліцейський екіпаж «Білі янголи» продовжує евакуювати мешканців з прифронтової зони. Ризикуючи своїм життям під обстрілами на автомобілях вони врятували вже тисячі людей, які не усвідомили небезпеку від російського вторгнення та війни. У Бахмуті на минулому тижні «Білі янголи» врятували 7-річну дівчинку Ганну разом з родиною. Останні півроку Ганна, її мама та дідусь мешкають у підвали свого багатоповерхового будинку. Російська армія перетворює місто на руїни і у будь-який момент може вдарити по будинку, який зруйнується та поховає заживо усю родину. Крім цього, у підвалі немає комунікацій та тепла.

Поліцейські багато разів переконували родину виїхати, але мати дівчинки не погоджувалась. «Білі Янголи» кожного разу приїжджали до дівчинки з подарунками: розмальовками, олівцями, іграшками, одягом та солодощами, щоб підтримати її. Завдяки військовій адміністрації Покровська для сім’ї знайшли тимчасову безоплатну квартиру у Покровському районі і «білі янголи», нарешті, вирушили за родиною. Керував евакуацією начальник поліції Донеччини Руслан Осипенко.


 
Коли поліцейські прибули до укриття, де проживала родина, там був тільки дідусь. З’ясувалось, що жінка злякалась і разом з донькою пішла з підвалу. Поліцейські вирушили на їх пошуки та через кілька годин знайшли їх у місцевому «пункті незламності». «Янголам» довелося застосувати безліч психологічних прийомів, аби переконати матір дівчинки виїхати з міста. Врешті, їм це вдалося.
 
Правоохоронці допомогли родині зібрати речі, підігнали броньоване авто, завантажили всіх до машини та доставили до нового місця проживання. Дорогою дівчинку відволікав чотирилапий помічник поліцейських – такса Рем. Наразі родини вже перебуває у безпеці, у своєму тимчасовому помешканні. Тут вони зможуть прийти до тями та перепочити. Надалі сім’я вирішуватиме куди їхати далі, а поліцейські слідкуватимуть за їх подальшою долею.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56