Поліція затримала сина скандального судді, який підозрюється у вбивстві під Одесою у новорічну ніч

27-річного одесита Івана Аблова, сина судді ліквідованого Окружного адміністративного суду Києва Євгенія Аблова, затримала поліція Одеської області. Сьогодні, за клопотанням слідчих, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 

 
В поліції повідомили, що під час святкування Нового року в готельному комплексі «Золотий Бугаз» на березі моря фігурант справи посварився з охоронцем і завдав потерпілому проникаюче поранення у груди кухонним ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень постраждалий помер, а правопорушник зник. Особа підозрюваного була встановлена та його було оголошено в розшук. За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України в умисному вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Поліція встановлюють всі обставини події.
 
Нагадаємо, що батько зловмисника Євгеній Аблов у 2013 році своїм рішенням розпочав Революції Гідності – він зобов’язав “Беркут” розігнати активістів Майдану. А у 2017-му виніс рішення в справі про “рюкзаки Авакова”, що там немає кримінальних ознак.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56