Популярний телеграм-канал “Хуєва Одеса” допомагає проводити ІПСО рашистам

Популярний серед низькокультурних широких верств населення телеграм-канал “Хуєва Одеса” давно підозрювався у зв’язках із росією. Про це повідомляли ще на початку війни патріоти, які у листуванні з адмінами бачили поштові скриньки з ру-зони та часовий пояс відправлення листів – московський. Однак згодом у публікаціях відверта російська пропаганда так і не з’явилася – пильну увагу з каналу було знято і він не потрапив до списку заборонених від СБУ. Зазначимо, що самі публікації продовжують виходити російською мовою та із замовниками адміни також спілкуються російською мовою. Кількість постів про наркоманів та іншого бруду знизилася, що викликало довіру і стало залучати місцевих рекламодавців.

Однак є всі підстави підозрювати адміністрацію телеграм-каналу у співпраці з російськими спецслужбами для проведення ІПСО – інформаційних операцій зі зміни громадської думки. Нещодавно на каналі відкрили коментарі та дозволили сотням проросійських ботів обробляти широкі маси одеського населення без критичного мислення.

Так там час від часу публікуються пости про дії співробітників ТЦК під час заходів щодо мобілізації та як одеські бабусі заступаються за чоловіків у транспорті, не розуміючи, що таким чином збільшують шанси на знищення Одеси та себе. Пости без негативного забарвлення, але одержують величезне схвалення відмітками і в коментарях починається пекло.

Тут же вилазять боти, які різко засуджують мобілізацію, уряд та будь-які думки, що нашу країну та Одесу треба захищати. Крім того, є взагалі відкриті рашисти, які хвалять окупацію та отримують сотні схвальні позначок за це. Будь-які спроби пояснити, що без мобілізації ми програємо війну і отримаємо зруйновану Одесу одержують величезну кількість негативних позначок. Все це створює ілюзію у пересічного мешканця Одеси, що мобілізація – це зло, Україну та Одесу захищати не треба, а з російською окупацією треба змиритись.










На превеликий жаль, досі в Україні ведеться дуже слабка патріотична інформаційна повістка щодо захисту країни. Політичне керівництво не поділяє бажання військових покликати ще 500 тис. захисників. Незаконні дії з викраденнями людей та мобілізацією інвалідів, які призводили до нещасних випадків, а також корупційні скандали з військкомами – підривають довіру до мобілізації. Все це дає додаткові бонуси російським інформаційним диверсантам працювати з дискредитації мобілізації, ЗСУ та українського уряду.

Залишити відповідь

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56