Посол Еритреї в росії заявив, що в Одесі відновлять знесені пам’ятники

Російські ЗМІ опублікували чергову жалюгідну новину про знесені російські пам’ятки в Одесі. На цей раз зносом імперських пам’яток обурився посол Еритреї в росії Петрос Цеггай. Він колись навчався в Одесі та вважає, що пам’ятники “неважко буде відновити”. При цьому в заяві посла чомусь вказується, що окрім пам’ятника російській імператриці Катерині та російському генералу Суворову “знесли” також пам’ятник російському поетові Пушкіну, що є неправдою. Посол також додав, що давно не був в Одесі, але хотів би знову побувати.

“Я навчався в Одесі, коли Україна ще була частиною Радянського Союзу. Місто цікаве, погода теж непогана, зима коротка”, – розповів посол Петрос Цеггай. Зазначимо, що Еритрея – одна з небагатьох країн-союзників Росії. До цього кола входять також ще Іран та Північна Корея.

Нагадаємо, що росія розстрілювала житлові будинки Одеси з корабельної артилерії, завдала десятків ракетних ударів по місту та області, вбивши близько сотні жителів, скидала бомби з літаків на Затоку, замінувала Чорне море, намагалася захопити острів Зміїний. І після цього там ще мають нахабство щось казати про свої пам’ятники?

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56