Повна інформація про останню Toyota Camry — що змінилося 2022-го

Toyota Camry поточного року майже позбавлена ​​серйозних функціональних змін. Особливих надій на це у шанувальників марки не було — продажі і так йдуть чудово, життєвий цикл моделі далекий від свого завершення. Але, зрозуміло, не обійшлося без оновлень зовнішнього вигляду, деякі новинки комплектації також мають місце. Експерти Avto.pro розповідають деталі і нагадують, що більшість компонентів до цього авто можна знайти тут.

Незвичайна Toyota Camry на ринку США

Версія-2022 для американського ринку отримала спеціальну назву Camry Nightshade та приписку «спеціальне видання», присвячене 40-річному ювілею продажів Toyota Camry у США. Американский Camry отримав новий колір — темно-синій металік, а також обзавівся затемненими фарами і ліхтарями. Підвіска седана має спортивні налаштування, а колеса – 19-дюймові диски бронзового кольору.

Ви ні з чим не переплутаєте Camry Nightshade завдяки її специфічному екстер’єру: спортивний бампер спереду, спойлер ззаду, дзеркала особливої ​​форми і інші елементи, що виділяються. А ось набір двигунів повністю стандартний. Базовий — 2,5-літровий атмосферний агрегат потужністю 203 к.с. За додаткову плату можна отримати безнаддувний 3,5-літровий двигун із 310 к.с. всередині. У цьому випадку Camry також отримує повний привід.

У кулуарах автопрому ходять чутки, що американську версію можна перевипустити під автоспортивним брендом Toyota — Gazoo Racing. Автомобіль має отримати агресивні бампери, більший спойлер і додаткові спортивні елементи. Однак поява «зарядженої» Camry поки що під великим питанням.

Китайська Camry Knight з модливістю гібрида

Китайський ринок на початку літа отримав свою Camry Knight. Екстер’єр авто прикрасили 18-дюймові оригінальні диски, тоновані ліхтарі та інші елементи. Інтер’єр обладнаний чорними спортивними кріслами. Крім того, переднє скло моделі має функцію шумозаглушення. Вибір двигунів для Camry Knight складається з 2-літрового атмосферного в 178 к.с. з варіатором та 2,5 літрового мотора потужністю 209 к.с. За бажанням можна вибрати також гібридний варіант із другим мотором у складі. Також туди увійде безступінчастий варіатор та електродвигун у 119 к.с.

Відсутність глобальних змін можна пояснити також тим, що основні сили компанії спрямовані на розробку електричного Toyota bZ5, який найближчим часом має замінити Camry. Його поява у продажу запланована на 2025 рік, жодної інформації про неї поки що не розкривається.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56