Про що не говорять труси: Барац і Хаїт знімають у Росії новий фільм

Два актори та сценаристи Ростислав Хаїт та Леонід Барац родом з Одеси продовжують жити в Росії як ні в чому не бувало, мовчати про війну і навіть повідомили про зйомки нової комедії – четвертої частини «Про що говорять чоловіки».

З початку військового вторгнення та 4 місяців війни росії проти України актори байдуже дивляться, як країна-агресор бомбить їхнє рідне місто, вбиває мирних жителів, здійснює терористичні акти із застосуванням важкого озброєння. А зйомки комедії під час таких масштабних вбивств та військових злочинів – це взагалі верх цинізму.

«Наші персонажі подорослішали, вони знаходяться зовсім в іншій життєвій точці, ніж чотири роки тому, коли вийшла остання частина історії. З’явилися інші теми для розмови, інші думки та проблеми, і нам здалося, що глядачеві буде цікаво дізнатися, як зараз живуть наші герої. Москва в цій історії стане однією з дійових осіб: місто саме підкидає нам теми для розмови, а його жителі – сучасні й давно пішли – вступають з нами в діалог і навіть суперечку», – розповів подробиці Леонід Барац.


А у Маріуполі хлопці не хочуть кіно зняти? Дуже життєве вийде, зворушливе.

На превеликий жаль, обидва сини Одеси обрали бік Zла – заробляння грошей у агресора та вбивці, замість допомоги постраждалим від війни та засудження дій злочинного режиму диктатора путіна. У соціальних мережах одесити пропонують перейменувати їхні фільми, замінивши слова “чоловіки” на “труси”.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56