Путін зганьбився не знайшовши Україну на старовинній карті. А насправді там немає Росії

Диктатор і військовий злочинець влодимир путін вкотре спробував виправдати вторгнення та геноцид в Україні. Черговим “досягненням” російської пропаганди стала французька старовинна карта 17 століття Гійома Сансона, яку приніс путіну голова Конституційного суду Валерій Зорькін. Він заявив путіну, що на карті немає України.

Що примітно, Україна на карті насправді є і називається Vkraine pays des cosaques – Україна, земля козаків. На це звернули увагу блогери, скачавши з інтернету карту у добрій роздільній здатності. Україна на той час входила до складу Речі Посполитої.


 
Але чого дійсно немає на карті – так це росії. Замість немає князівство московське. Крим виглядає окремою державою – Кримське Ханство аж ніяк не є “споконвічно російською землею”. Також немає Санкт-Петербурга – ця земля належала Швеції і називалася Інгрия. Карта доводить, що більшість території сучасної Росії вкрадено у сусідніх держав. Росія – найбільша штучна освіта у світі, яке всю свою історію займається хижацькими та загарбницькими війнами з поневоленням населення.
 

 
Путін кілька разів уже намагався переписати історію, стверджуючи, що “України не існує” і це “споконвічно руські землі”. Цим він виправдовує криваву війну із незалежною державою.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56