Росія готує нові масовані ракетні удари по Україні – Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час свого щоденного звернення до нації повідомив, що росія готує нові масовані ракетні удари по Україні з метою дестабілізувати енергосистеми.

“Ми розуміємо, що терористи готують нові удари. Ми це точно знаємо. І поки в них є ракети, вони не заспокояться, на жаль, – заявив президент, – Тиждень, що починається, може бути таким же складним, як і цей, що минає. Наші сили оборони готуються. Вся наша держава готується. Всі сценарії опрацьовуємо, зокрема з нашими партнерами. І має бути готовою наша з вами єдність. Тому, будь ласка, не залишайте без допомоги всіх тих, кому можете допомогти. І, будь ласка, на тижні зважайте на сигнали повітряної тривоги”.

 

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що рашистам потрібно приблизно тиждень для підготовки до нанесення масованого терористичного ракетного удару. За цей період потрібно підготуватися і Україні. Але запаси високоточної зброї у рф вже виснажені і їх вистачить ще на декілька таких масованих атак, повідомляють військові спеціалісти.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56