Російські окупанти розстріляли впритул сім’ю з двома дітьми у Запорізькій області

У ніч із 17 на 18 листопада у смт. Камиш-Зар Пологівського району Запорізької області російські окупанти розстріляли сім’ю з 4 осіб – Дармобід Олександра, Дармобід Наталю та їхніх синів: Владислава та Кирила. За повідомленнями РІА “Мелітополь”, їхні тіла уранці знайшла мати Олександра. У сусідніх будинках чули вночі постріли, але боялися вийти надвір, оскільки на окупованих територіях діє терор і свавілля загарбників.

Як повідомляють місцеві паблики, п’яні російські солдати разом із мобілізованими зрадниками з Донецька та Луганська увірвалися до будинку та почали домагатися господарки будинку. Чоловік не витримав і спробував вигнати окупантів, але ті одразу ж застрелили його. А потім, щоб прибрати свідків – убили господиню та їхніх дітей. Цілком можливо, що жінку перед убивством зґвалтували.

В Офісі Генерального прокурора підтвердили військовий злочин росіян. “18 листопада в с. Камиш-Зоря Запорізької області у власному житловому будинку впритул військовослужбовцями РФ розстріляна сім’я разом із двома дітьми у віці 5 і 14 років”, – заявили в прокуратурі.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56