Російському актору Машкову, який зіграв одесита Гоцмана, СБУ повідомила підозру

Російський актор Володимир Машков, який здобув славу завдяки серіалу “Ліквідація” про Одесу, відомий зараз, як активний прихильник рашизму та війни в Україні. Служба безпеки зібрала доказову базу на Володимира Машкова – у своїх заявах Машков регулярно героїзує воєнні злочини рашистів, закликає до «приєднання» Донецької, Луганської, Херсонської і Запорізької областей України до складу рф. Машкову повідомлено про підозру у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України.

Крім того, Машков незаконно приїздив до тимчасово окупованих Криму та східних районів України для участі у пропагандистських заходах на підтримку агресивної війни проти нашої держави.

Висновками судових лінгвістичних експертиз підтверджено, що тексти опублікованих матеріалів мають пропагандистський характер та спрямовані на виправдання, визнання правомірною збройної агресії рф проти України, підтверджено вчинення ним закликів до зміни меж території та державного кордону України.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили Машкову про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України:
▪️ ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України);
▪️ ч. 1 та ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників);
▪️ ч. 1 та ч. 2 ст. 332-1 (порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї).

Крім цього, він неодноразово порушував порядок в’їзду та виїзду на тимчасово окуповану територію України. Проводив там зустрічі з представниками окупаційної влади та військовослужбовцями рф для підтримки їх бойового духу.


 

 

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56