СБУ затримала в Одесі “ждуна”, який зливав рашистам інформацію про ППО та військову техніку

В Одесі затримано чергового прихильника “руського миру”, який чекав на окупантів. А щоб скоріше зруйнувати рідне місто та вбити мешканців він почав співпрацювати з російським ФСБ. Як повідомили в Одеській обласній прокуратурі, зрадник полював на ППО, шукав розташування військової техніки та «зливав» персональні дані прокурорів і слідчих СБУ ворогу. При передачі інформації просив ворога завдати ракетних ударів по будівлі прокуратури та СБУ.

У 2020 році чоловіка було засуджено за посягання на територіальну цілісність і недоторканість України – він закликав до сепаратизму виправдовував анексію Криму та захоплення Донецької та Луганської областей. Тоді він отримав покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим строком. У 2023 році він поновив свою антиукраїнську діяльність, яка б мала привести до численних жертв серед населення.

За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). Йому загрожує довічне ув’язнення.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56