Ще одного одеського воєнкома звинуватили у незаконному збагаченні – у ТЦК відреагували

Воєнкома міста Южне Єгора Смирнова звинуватили у незаконному збагачені під час війни на мільйон доларів. Як повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук, Смирнов також є депутатом Южненської міської ради з 2015 року по даний час.

За його даними, під час війни Смирнов купив комерційної нерухомісті загальною площею майже 500 кв.м., гектари землі на узбережжі Чорного моря, парковку для авто площею 938,7 кв.м. Також депутат-воєнком Смирнов Є.П. володіє групою нежитлових приміщень загальною площею 348.1 кв.м., (м. Южне, вул. Шевченка Т.Г., буд. 18/6), 28.10.2021, договір купівлі-продажу укладено з ТОВ «ЮЖНИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД».

У ТЦК відреагували на цю інформацію: “Командування однозначно засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою. Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі. Стосовно оприлюдненої інформації ініційовано перевірку правоохоронними органами за компетенцією. Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження”.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56