Шойгу заявив, що “знову буде Радянський Союз” (відео)

В інтернеті з’явився запис промови Міністра оборони Росії Сергій Шойгу перед військовими, в якому він ствердно заявив про відновлення СРСР, а також чомусь визнав, що росія виявляється зараз невеликою і слабкою: “Наша країна знову буде великою і сильною. Знову буде Радянський Союз, і ніхто нікуди не піде”.

Такі загарбницькі заяви Шойгу зробив під час 30-річчя першої окупації росією чужої території – Північної Осетії, яка раніше належала Грузії. Причому захоплення чужої території в Росії вважають “миротворчою місією”.

Шойгу також провів паралелі з війною в Україні, заявивши, що Росія захищає “народи Донбасу”. Хоча всі чудово знають, що немає жодних “народів Донбасу” – це неіснуюче поняття вигадали кремлівські пропагандисти у 2014 році для виправдання військових дій.
 


 
Після таких слів варто замислитися решті колишніх республік СРСР, що на них чекає в майбутньому – окупація та винищення народів, які будуть не згодні. Також стає зрозуміло, яким чином взагалі з’явився СРСР – скільки людей було вбито та замучено заради ідеї захоплення територій 100 років тому московськими чекістами.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56